Ochrana osobních údajů

Vážení klienti, obchodní partneři,

v rámci služeb, které Vám Ing. Daniel Tichý poskytuje, dochází ke zpracování Vašich osobních údajů. Rádi bychom Vám tímto poskytli informace ohledně zpracování Vašich osobních údajů v souvislosti s novým nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES obecné nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen "nařízení").

Tento dokument popisuje, jakým způsobem získáváme, používáme a zpracováváme osobní údaje, které nám byly poskytnuty. Naleznete zde také informace o tom, jak nás kontaktovat v případě, že máte dotazy týkající se osobních údajů, na které Vám rádi odpovíme.

OSOBNÍ ÚDAJ
Za osobní údaj ve smyslu nařízení se považují veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (dále jen "subjekt údajů"). Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Správcem vašich osobních údajů je Ing. Daniel Tichý, se sídlem Braunerova 7, 180 00, IČ 63737621, DIČ CZ7005125534, email: danieltichy70@gmail.com, zapsaná u Magistrátu města Praha 9.

OSOBNÍ ÚDAJE, KTERÉ SHROMAŽĎUJEME
Při veškeré naší činnosti, která souvisí s naším podnikáním, shromažďujeme vaše osobní údaje. Jedná se především o osobní údaje, údaje týkající se rezervace kurzů, objednávky služeb a produktů, registrace k odběru mailových newsletterů či informací.

ZPŮSOBY POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Osobní údaje naší společnosti poskytujete následujícími způsoby:

Objednávka služeb a produktů přes internetové portály.
Objednávka služeb přes webové stránky https://magieuspechu.cz/.

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely uzavření smlouvy, správu smlouvy nebo jednání o smlouvě. Osobní údaje zpracováváme také na základě oprávněného zájmu.

OBCHODNÍ SDĚLENÍ A DOTAZNÍKY
Z obchodních sdělení zaslaných fyzickou osobou Ing. Danielem Tichým je vždy zřejmé, že je jejich odesílatelem. Obchodní sdělení můžeme zasílat buď na kontakty našich zákazníků na základě oprávněného zájmu firmy, a to jen do doby než vyslovíte nesouhlas, nebo na základě výslovného souhlasu se zpracováním osobních údajů pro marketingové a obchodní účely. V zaslaných obchodních sděleních je rovněž kontakt pro odmítnutí zasílání těchto sdělení.

POSKYTOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM
Firma Ing. Daniel TICHÝ může poskytnout osobní údaje třetím osobám pouze s vaším souhlasem. Bez vašeho souhlasu poskytuje firma Ing. Daniel Tichý osobní údaje pouze v případě, že je to nezbytné pro plnění povinností vyplývajících pro společnost z platných právních předpisů nebo pokud je to nezbytné pro plnění závazků z uzavřených smluv, objednávek, rezervací.

VAŠE PRÁVA
Výše zmíněné nařízení vám přiznává práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Právo na přístup k osobním údajům - máte právo požadovat přístup k osobním údajům a souvisejících informací, které se vás týkají.
Právo na opravu - máte právo požadovat opravu nepřesných osobních údajů nebo právo na jejich doplnění.
Právo na výmaz - při splnění určitých podmínek uvedených v nařízení máte právo výmaz osobních údajů, které se vás týkají.
Právo na omezení zpracování.
Právo na přenositelnost - máte právo požadovat přenesení Vašich osobních údajů jinému správci.
Všechna tato práva lze realizovat prostřednictvím kontaktů uvedených níže.

Právo vznést námitku - máte právo kdykoliv vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se Vás týkají k Úřadu na ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, tel. č.: 234 665 111, webové stránky www.uoou.cz/

KONTAKTNÍ ÚDAJE
Máte-li jakékoliv dotazy ohledně tohoto oznámení nebo způsobu, jakým firma Ing. Daniel Tichý zpracovává vaše osobní údaje, kontaktujte nás e-mailem na: danieltichy70@gmail.com .

ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
K zabezpečení osobních údajů využíváme odpovídající bezpečnostní postupy a procedury. Využíváme technická i fyzická omezení pro přístup k osobním údajům. S osobními údaji pracují pouze proškolení pracovníci.

S účinností od 1. listopadu 2019